Kā izdzēst facebook profilu

Facebook (FB) ir pasaules lielākais sociālais tīkls un daudzi no mums tajā pavada lielāko daļu dienas. Apziņa, ka tā aizrit visa dzīve var pamudināt izdzēsties no Facebook un ne bez pamata. Turpinājumā aplūkosim, kā to izdarīt pareizi.

Pamācība kā izdzēsties no Facebook

  1. Noklikšķini uz izvēlnes augšējā labējā stūrī ()
  2. Noklikšķini uz Iestatījumi (angliski – “Settings”)
  3. Kreisajā augšējā stūrī klikšķini uz izvēlnes – “Your Facebook Information”
  4. Klikšķini uz jaunās izvēlnes “Delete Your Account and Information” (Izdzēst savu kontu un informāciju)
  5. Atvērsies jauna izvēlne. Spied uz “Dzēst kontu” (“Delete Account”)

    Cik ātri Facebook izdzēsīs manu profilu?

Saskaņā ar Facebook oficiāli publiskoto informāciju pēc konta dzēšanas procesa uzsākšanas Jums ir vēl 30 dienas, lai pārtrauktu šo procesu. Pēc 30 dienām visa informācija – ieraksti, foto, video un, protams, profils tiks izdzēsts. FB papildus arī norāda, ka reizēm var būt nepieciešamas līdz pat 90 dienām, lai izdzēstu pilnīgi visus ierakstus. Pieļaujams, ka tas ir saistīts ar Facebook serveru un datu apstrādes procedūru īpatnībām.

Kas notiks, kad izdzēsīšu savu FB kontu?

Tu būsi brīvs no šī sociālā tīkla un nedarbosies arī FB Messenger, jo tas bija piesaistīts pie feisbuka konta. Ja izdarīto izvēli nožēlosi un sapratīsi, ka esi pazaudējis visus “draugus”, vari izveidot jaunu profilu un sākt visu no jauna.